Sælg din bolig

Sælg din bolig

Hos os får du hele pakken.

Det er nemt at være sælger hos Wennemoes Bolig - vi står nemlig for hele arbejdet. Vi skaffer alle dokumenter, laver salgsmateriale og salgsopstillinger og sørger for den optimale annoncering. Vi viser din ejendom frem og når kunderne siger de gerne vil købe, så står vi for alt omkring købsaftalen. Vi hjælper også med at tjekke skødet og gennemgå refusionsopgørelsen. Kort sagt - vi er med hele vejen indtil dine penge står på kontoen.

 "Solgt eller gratis"

Dit boligsalg starter med at du bestiller en gratis salgsvurdering hos Wennemoes Bolig. Her får du et overblik over økonomien, når din bolig sælges og du vil tydeligt kunne se, hvor stor friværdi du kan tage med dig, når handlen er afsluttet. 

Solgt eller gratis betyder at du hverken skal betale salær eller markedsføring, hvis ejendommen ikke bliver solgt. Du løber altså en meget beskeden risiko ved at sætte din bolig til salg. Du skal selv betale for fotografen og for de rapporter der er nødvendige for dit boligsalg.

Vi tilpasser markedsføringen til dit boligsalg. Ofte betyder det, at din ejendom markedsføres både på internetttet og via trykte medier. På internettet vil din bolig blive annonceret på alle gængse søgemaskiner, herunder Boligsiden.dk og Boliga.dk. Vi udarbejder en plan for annoncering af din bolig på Facebook og målretter annonceringen direkte mod potentielle kunder til din bolig - det øger chancen for at den rigtige køber får øje på din bolig.

 

 

 

Ring til os 4635 0011

Bestil online

Hvorfor vælge Wennemoes Bolig

Wennemoes Bolig er 100% privatejet. Vi har ingen fast tilknytning til banker eller kreditforeninger.  Med andre ord - vi blander os ikke i hvilken bank eller kreditforening du benytter, når du køber og sælger. Som selvstændig mægler, gør vi tingene på vores måde og kan derfor skræddersy dit boligsalg, så vi hurtigt finder den rigtige køber til netop din ejendom. Med mere end 20 års erfaring med boligsalg i Roskilde og omegn, kender vi markedet. Lokalkendskab og netværk er en vigtig parameter når køberne skal findes.

Ikke mindst elsker vi vores arbejde og sætter en ære i, at både køber og sælger skal føle sig trygge i hele forløbet.