fbpx

SOLGT

Vestergade 52 – 4000 Roskilde

Velkommen til Vestergade 52.
Her tilbyder vi en smuk og klassisk murstensvilla med valmet tag. Villaen er placeret i det meget attraktive og rolige villaområde i Roskilde vest. Med gåafstand til Roskilde havn og centrum er placeringen af boligen yderst attraktiv, og der er ligeledes kort afstand til skoler, daginstitutioner, indkøb mv. Boligen indeholder en hyggelig entre med trappe til 1.sal og kælder samt fordelingsgang til to stuer en suite og køkken. De to stuer har velplacerede vinduer mod syd, der giver et naturligt lysindfald i løbet af dagen. Fra den ene stue er der adgang til fint og velindrettet køkken med vinduer ud til haven.
På 1. sal er to store veldisponerede værelser samt toilet. Derudover rummer boligen en højloftet kælder på 59m2. Her findes stort disponibelt rum og vaskerum samt viktualierum, toilet og bad. Fra kælderen er der udgang til udendørs fadebur og trappe op til haven. Villaen opvarmes med fjernvarme.
Boligens have er nem og velholdt. Der er desuden et udhus til opbevaring og carport. Har du ikke solgt din nuværende bolig – så bestil en gratis salgsvurdering https://wennemoesbolig.dk/saelg-din-bolig/

Her finder du boligen

Plantegninger

Se plantegninger her

Boliginfo

Sagsnummer

1903535

Type

Villa

Opført

1936

Bolig

94 kvm. m²

Kælder

59 kvm. m²

Grund

473 kvm. m²

Antal etager

3 inkl. kælder

Antal værelser

4

Energimærke

D

Mdl. ejerudgift

kr. 3.486 kr.

Går du i salgstanker eller er du blot nysgerrig ?

Wennemoes Bolig er en selvstændig ejendomsmæglerforretning uden nogen bindinger til banker eller kreditforeninger.

Jeg sælger boliger overalt på midtsjælland og har mere end 20 års erfaring i branchen og indgående kendskab til alle facetter af en bolighandel.

Jeg tilbyder en vurdering af din bolig – gratis og uforpligtende.