fbpx
Søg
Close this search box.

Havnevej 24 st. th. – 4000 Roskilde

Havnevej 24 er adressen på denne skønne, toværelses lejlighed, som er placeret i stueetagen og rummer en entré, et køkken, en lys dagligstue samt et badeværelse, et soveværelse og en sydvendt altan. Der er fine parkeringsforhold ved ejendommen, ligesom der også er et tilhørende kælderrum og fælles vaskefaciliteter i kælderen.

Køkkenet består af hvide skabselementer og har plads til en lille spisekrog i den ene ende.

Dagligstuen ligger på den anden side af entréen, og her kan du glæde dig til et skønt lysindfald fra det høje vinduesparti, og rummet er stort nok til, at du kan samle familie og venner rundt om spisebordet eller i den bløde sofa.

Soveværelset er ligeledes indrettet i lyse nuancer med plads til seng og opbevaring, og badeværelset understreger den hyggelige atmosfære i lejligheden med sine grønne nuancer og mørke badeværelsesmøbler og har desuden også en separat bruseniche.

Fra stuen kan du træde direkte ud på den sydvestvendte og overdækkede altan, der særligt i de varme måneder nærmest forlænger opholdsmiljøet indenfor.

Udenfor er der et grønt område med græsplæne, høje træer samt flere kroge, hvor du kan nyde de rolige omgivelser ved et af de mange bordebænkesæt, mens der også er en legeplads, som børn kan udfolde sig på.

Bosætter du dig her, får du et hjem med en ganske eftertragtet beliggenhed tæt på Roskilde Havn, som du hurtigt kan nå til fods. Samtidig skal du heller ikke bevæge dig særlig langt for at nå Byparken, og dagligvareindkøbene er også i nærheden. Roskilde Station er der heller ikke langt til, med under to kilometer dertil fra opgangsdøren.

Bestil salgsmateriale

Ønsker du at vide mere om denne bolig kan    du nemt anmode om at få tilsendt dette.

Bestil boligdokumenter

Bestil en fremvisning

Ønsker du at se nærmere på denne bolig?


Bestil fremvisning

Her finder du boligen

Plantegninger

Se plantegninger her

Boliginfo

Sagsnummer

1903585

Type

Ejerlejlighed

Opført

1960

Bolig

62 m²

Kælder

-

Grund

-

Antal etager

1

Antal værelser

2

Energimærke

D

Mdl. ejerudgift

kr. 3.055 kr.

Økonomi

Kontant

kr. 1.995.000 kr.

Udbetaling

Kr. 100.000 kr.

Brutto ekskl. ejerudgift

Kr. 11.402 kr.

Netto ekskl. ejerudgift

Kr. 9.120 kr.

Går du i salgstanker eller er du blot nysgerrig ?

Wennemoes Bolig er en selvstændig ejendomsmæglerforretning uden nogen bindinger til banker eller kreditforeninger.

Jeg sælger boliger overalt på midtsjælland og har mere end 20 års erfaring i branchen og indgående kendskab til alle facetter af en bolighandel.

Jeg tilbyder en vurdering af din bolig – gratis og uforpligtende.