fbpx
Søg
Close this search box.

Borrevejlevej 4A – 4000 Roskilde

I Gevninge i smørhullet af en masse natur og alle byens tilbud skal I se nærmere på en velholdt villa fra 1999. Boligen breder sig i ét plan og byder på en velindrettet planløsning i form af to værelser med mulighed for et ekstra, samt et badeværelse, et bryggers og et stort, åbent opholdsmiljø. Dertil kommer en nem og solrig have.

Ejendommen præsenterer sig med solidt, rødt murværk, og som I ankommer ad den flisebelagte indkørsel, parkeres bilen i carporten eller i garagen med elport. Der er gulvvarme i hele boligen, og atmosfæren er lys og indbydende på tværs af alle kvadratmeter.

Entréen glider ubesværet over i det åbne opholdsmiljø med køkken og stue i forening. Dagslyset strømmer på tværs, ligesom terrassedøren forbinder jer med haven på et splitsekund. Køkkenet emmer af rene linjer med grebsløse skabselementer, en ovn i en arbejdsvenlig højde og et nedsænket kogeafsnit, og nærved kan spisebordet stå.

Begge værelser er udført med integrerede skabe, og dertil kommer et pænt badeværelse med muret bruseniche samt bryggerset, der har egen indgang.

Glæd jer til at indtage haven, hvor I altid er sikret et spot i solen. Der er etableret flere skønne terrasser, og oasen er ganske nem, så den kræver minimal vedligeholdelse.

Små 400 meter leder jer til Rema 1000, og der er stiforbindelse hele vejen til Trællerupskolen, idrætshallen og daginstitutionen. Naturen venter lige uden for døren med nærhed til skov, sø og strand, og endelig tager det kun otte minutter at køre til Roskilde by, ligesom motorvejen mod København er let tilgængelig.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.

Bestil salgsmateriale

Ønsker du at vide mere om denne bolig kan    du nemt anmode om at få tilsendt dette.

Bestil boligdokumenter

Bestil en fremvisning

Ønsker du at se nærmere på denne bolig?


Bestil fremvisning

Her finder du boligen

Plantegninger

Se plantegninger her

Boliginfo

Sagsnummer

1903552

Type

Villa

Opført

1999

Bolig

124 m²

Kælder

-

Grund

700 kvm.m²

Antal etager

1

Antal værelser

3

Energimærke

C

Mdl. ejerudgift

Kr. 2.513 kr.

Økonomi

Kontant

Kr. 2.995.000 kr.

Udbetaling

Kr. 150.000 kr.

Brutto ekskl. ejerudgift

Kr. 17.020 kr.

Netto ekskl. ejerudgift

Kr. 12.501 kr.

Går du i salgstanker eller er du blot nysgerrig ?

Wennemoes Bolig er en selvstændig ejendomsmæglerforretning uden nogen bindinger til banker eller kreditforeninger.

Jeg sælger boliger overalt på midtsjælland og har mere end 20 års erfaring i branchen og indgående kendskab til alle facetter af en bolighandel.

Jeg tilbyder en vurdering af din bolig – gratis og uforpligtende.